Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

viernes, 4 de abril de 2008

Sony és pirata

Tenim una nova col·laboració, en aquest cas es tracta de Johniwhite ( també conegut com Engonga). Joan t'agraïm molt la seva aportació i t'animem a que ho segueixis fent sempre que vulguis.

M'ha impactat molt la notícia que he vist a http://www.diarioti.com/gate/n.php?id=17045

És una notícia de que una empresa important, molt important, utilitza software piratejat. La notícia no seria rellevant si no fos que es tracta de la coneguda "Sony BMG" una empresa que esta contra la pirateria (de la música) y esta invertint molts diners per fer la vida més feixuga a la gent que no vol pagar a les discogràfiques. Com per exemple fent discs que si els fiques en un lector de cd d'ordinador aquest es penja i moltes altres coses més.

Jo crec que no han predicat molt amb l'exemple.

Jo personalment penso que ens estan prenent el pel en tot plegat. Abans un cd valia 3000 Pts (uns 20€) però sol venia el cd i poques coses més. Ara per 20€ tens el Cd + Dvd de videoclips + "pulsera de cuero edicion limitada"... Això vol dir dues coses o bé que ara els preus de producció de un cd han baixat o que fins ara ens han estat robant a ma armada

Jo personalment conec a un personatge que fa dies que cantava la flaca (bé totes les seves cançons sonen igual) que es queixava en la seva pàgina web de que si la pirateria pim que si la pirateria pam... però bé que ell bé que va amb un Porche carrera turbo i sempre va molt fashion. Bé cadascu amb els seus calers fa el que vol però el que m'indigna es que plori tant... "Pau et va estar bé lo dels grammy"

Hi ha un grup de Madrid, "el canto del loco" per ser més exactes que ara no et deixaran entrar a alguns dels seus concerts si no es que has comprar el seu cd. La pregunta és una família de 4 germans i que tots vulguin anar al concert... han de pagar 4 dcs?

Enllaços relacionats:
http://www.escolar.net/MT/archives/000780.html
http://boards5.melodysoft.com/app?ID=enguardia&msg=36

Johniwhite - embolica que fa blog – surfejant per la xarxa

Las opinions de tercers transcrites en aquest blog són responsabilitat única i exclusiva des seus autors.

2 comentarios:

  1. De a poco entiendo,,no te parece increiblemente dulce?
    besos

    ResponderEliminar
  2. Vergonya... no tenen ni la han tinguda mai.

    Salutacions.

    Dani

    ResponderEliminar

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails