Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

miércoles, 2 de abril de 2008

Matt Damon a la ABC

La Judit Redondo ens regala aquest meravellós article (recordeu que totes les vostres col·laboracions seran molt ben rebudes):

Ja fa unes setmanes que per Youtube corren uns vídeos que considero no tenen desaprofitament i que segur que més d’un o d’una ja ha vist. En ells es veu com un actor (Matt Damon) en aparença un noi seriós i, per què no dir-ho, “soso”, demostra (i de quina manera) la seva vena còmica. Us ho contextualitzo:
Jimmy Kimmel és el conductor d’un late show de la cadena ABC (Estats Units). A més de ser un programa amb molta audiència, té com a col•laboradora una còmica americana anomenada Sarah Silverman, coneguda entre altres coses per presentar els premis MTV de l’any passat , ja que entre actuació i actuació anava deixant perles tals com: “Haurien de pintar els barrots de la cel•la de Paris (Hilton) com si fossin penis per a que es trobi més còmoda i més en el seu hàbitat natural. Però, ara que hi penso, quasi millor que no, no sigui que es trenqui totes les dents”. Cal apuntar que la mencionada Paris es trobava entre el públic. A part de ser col•laboradora del programa, com dèiem, també és la parella del presentador del show.
La història és que des de feia una temporada, Jimmy Kimmel tenia una broma recurrent al finalitzar el programa, que era fer veure que tenia com a invitat Matt Damon però sempre se li acabava el temps i que per tant no el podria entrevistar. De fet, no sé si recordareu a Buenafuente quan estava a Antena 3; ell tenia una broma similar, però en aquest cas era amb Sete Gibernau, que deia que no es podria realitzar l’entrevista perquè havia tingut un accident de trànsit anant cap al plató. Resulta que al final Matt Damon va aparèixer el programa, però Kimmel, després d’una llarga introducció presentant a l’actor, va mirar el rellotge i va dir que, lamentablement se’ls hi havia tornat a acabat el temps i que l’entrevista havia de finalitzar, amb el conseqüent cabreig de l’actor (fingit). Aquí, Mr. Damon ja va mig demostrar que era una persona que es prestava a la conya mediàtica.
Llavors va ser quan a la parella del showman, la nombrada més amunt Sarah Silverman, se li va acudir una idea. El dia de l’aniversari de Jimmy Kimmel es va presentar al plató dient que havia “de confessar-li una cosa”, i acte seguit va punxar aquest vídeo:



No cal dir que Matt Damon va aconseguir la seva venjança... Si us plau, molta atenció al rap que es marca...
Però la cosa no va acabar aquí. Jimmy Kimmel, amb set de venjança, va decidir “robar- lis quelcom que estimaven”, referint-se als autors del vídeo, i no se li va ocudir res més que això:



Mireu atentament quins personatges surten.... jo ja he trobat cinc actors molt coneguts, a veure a qui veieu vosaltres... Lamentablement, no he trobat cap vídeo subtitulat, però crec que el significat del missatge és clar...
Personalment considero que està bé que actors i actrius entrin en aquests tipus de jocs, ja que així es desmitifiquen com a personatges públics. És més, segur que ara Matt Damon té més fans que abans o, almenys, gent que no l’ha vist en pel•lícules com Dogma segur que els hi ha canviat la opinió envers a ell.

(Judit Redondo (Minea) - embolica que fa blog - fent veure que treballa)

Vincula desde tu Blog este Post!

8 comentarios:

  1. che, Sese...quién es el bebe bello de la foto de tu comentario de blog?

    ahh, mirá vos! al Matt con una veta cómica.
    siempre se lo ve tan...tan...born??
    jiji

    ResponderEliminar
  2. Soy yo mismo. Como mi mami me dice que de bebe ERA muy guapo y ya no me lo dice pues me supongo yo que esta es la foto en la que quedo mejor.

    Saluditos

    ResponderEliminar
  3. No coneixía aquest late night. A E.E.U.U i ha una verdadera competéncia entre cadenes per dominar la franja horaria de la nit, i això fa que hi aboquin els millors talents que poden Jay Leno, Conan'Obrian, etc... aquest Jimmy Kimmel no el coneixía. M'ha agradat molt el joc de penjar els dos videos a Youtube.

    ResponderEliminar
  4. jajaja...me he reido un buen rato con estos videos

    Saludoss lagrimosos

    ResponderEliminar
  5. Chulima, la gente que sabe reírse de sí misma denota gran personalidad y seguridad en sí misma.

    Saludos agradecidos

    ResponderEliminar
  6. Jajaja los vi hace unos días precisamente porque me habló una amiga de ellos y me reí un montón XDDD Y el cameo de Brad Pitt en el de Ben Affleck me encantó! jaja.

    saluditos

    ResponderEliminar
  7. Pues sí Lillu, es sorprendente el sentido del humor de Matt Damon. Y es que la gente es como es y no como parece que es (uy que lío)
    Y la cancioncilla se me ha metido en el cerebro y no puedo quitármela de la cabeza

    saluditos

    ResponderEliminar
  8. Ei hola, molt divertits els videos, sí que tenen temps els famosos :) no sé com he arribat fins el vostre bloc, us invito a passar pel meu, en el que comento pel·lícules actuals i no tant actuals!!

    ResponderEliminar

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails