Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

viernes, 29 de febrero de 2008

Javier Gurruchaga ... Artista !!! 2

Una icona molt particular.
Un artista AMB MAJÚSCULES.
Bufó, actor, provocador, un animal d'escenari que tant es cantant (Orquesta Mondragón), com presenta i dirigeix una programa de culte a la ràdio (El tren Azul), fa col.laboracions com l'inigualable "El Cuarto Hombre" (La bola de cristal), o broda personatges al cinema com un Conde Duque de Olivares grotesc i genial (El Rei Pasmado).Es veritat que te les seves misèries, no o nego, però no mes que d'altres que potser passen per la vida com a exemples a seguir.
Fugin dels èxits populars com "Viaje con Nosotros", "Caperucita Feroz" o "Ponte la peluca", aquí teniu una mostra d'un Gurruchaga en la seva màxima expressió. Es una actuació de mitjans dels anys 80 on Gurruchaga mes que cantar (playback decarat), interpreta gestual-ment la canso sense necessitat d'atrezzo i decorat.
Garras Humanas es un single dels 80 que ens evoca les pel.licules de terror de la RKO dels anys 30.
En concret fa referència a les pel.licules de Lon Chaney Sr. i Lon Chaney Jr. (El hombre lobo) y a la vegada fa un homenatge a la maleïda pel.licula Freaks (La Parada de los monstruos).

Yo perdí mis brazos y perdí tu amor !!! ... quin desgraciat, se'ls talla per la seva estimada i ella va! ... i fot al camp amb un domador !!! ... SIEMPRE PERDIENDO !!!

2 comentarios:

  1. Hola! He trobat el blog x casualitat, jo no es x portar la contrària però el Gurruchaga no m'agrada gaire.. no se.. però com diuen.. "Para gustos los colores" :P Encara i així ta xulo el blog!

    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Ok ! moltes gràcies per participar al Blog. Et convido a que hi entris sovint, com deia Kenny Everet "Tot es fet amb el millor gust possible".
    He entrat al teu,... interessant ! sens dubte. Apa fins un altra Marmottina, que dormis molt i a gust. Jo també soc del clan dels llançols!.

    ResponderEliminar

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails