Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

lunes, 25 de febrero de 2008

Caca de la vaca

El Amoeiro C.F. és un club de futbol de la ciutat (Ourense, 2.291 habitants) del mateix nom que milita a la categoria 2ª regional que per pal·liar els problemes econòmics i recaptar 18.000 ha tingut una peculiar idea per fer un sorteig i assegurar-se l'èxit de vendes dels números de la rifa i tenir una ben sonada repercussió mediàtica.
La idea és ben senzilla: parcel·lar el camp en 6.000 parts i vendre paperetes per cada zona a 10 euros i fer una rifa. En lloc d'un bombo o altres estris convencionals van donar la responsabilitat de triar la parcel·la guanyadora a una vaca (de nom Rubia). Sí, sí a una vaca: la van deixar al camp (que no és de gespa) i la parcel.la on defequés seria la guanyadora d'un magnífic cotxe.
Van vendre la meitat de butlletes per internet i la resta en mà a uns aficionats que el dia del sorteig van omplir el camp de futbol per veure on cagava la bèstia. Al ritme d'una xaranga tocant "tengo una vaca lechera" Rubia va trigar uns dotze minuts a deixar anar el cagarro determinant (via GPS) el primer premi.
Jo vaig veure la notícia a Cuatro i van enviar al reporter esportiu ex jugador del Numància ("de cuyo nombre no puedo acordarme") que va retransmetre la nova com si d'un partit de futbol es tractés.
També havien fins a un total de 17 premis més que no sé si van seguir el mateix sistema de sorteig. Desconec si la vaca va acabar deshidratada o ja ho fan això de cagar molt aquests animalons; però bé, això és un altre tema.
Us deixo el link de la pàgina oficial del tema per si vàreu comprar butlletes i voleu saber si han estat premiades
http://cacadelavaca.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails