Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

sábado, 16 de febrero de 2008

El verdader Iron Man

De vegades o veiem tot negre, les coses no funcionen com volem i tendim a pensar que tot es una desori absolut. A les hores normalment ens tornem molt egoistes perquè a petits problemes que nomes son al nostre cap, els hi donem la màxima importància. Aquests problemes no nomes som tant sòmines perquè ens afectin a nosaltres, sinó que tenim la barra de fer-ho patir als mes propers quan en realitat nomes son causa de la nostra pròpia dèbil.litat.

Vivim en un mon, on de l'anècdota se'n fa problema i per tant, sota el meu criteri, ens estem convertint tots en una colla d'irresponsables capritxosos.
Per sort l'epécie humana cada dia ens demostra que no tot està perdut, i sinó veieu l'esperit de superació d'un pare Australià en vers el seu fill y la verdadera "putada" que la vida l'hi a regalat.

http://www.tienescorreo.com/2008/01/04/leccion-preciosa/

Conexió a www.tienesuncorreo.com facil.litada per Vicenç Tarela (primera col.laboració amb el blog i que espero que sigui la primera d'una bona colla d'históries)

Quan penseu que teniu un problema recordeu l'actitud d'aquest senyor i potser l'enfoqueu d'una manera mes valenta i realista. Finalment m'agradaria puntualitzar pels mal.lalts de l'esport espectacle, que quan sentiu la típica declaració o comentari de periodista afí, on diu que tal o cual jugador esta trist, maltractat pel el club de torn o senzillament incomprès, recordeu aquest exemple i ... si vos plau envieu-lo a pastar fang !!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails