Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

viernes, 15 de febrero de 2008

A voltes amb Spiderman (grans produccions vs clàssics)

Diumenge a la nit feien Spiderman a Antena 3. La típica producció americana on els efectes especials són el més important de la pel·lícula per sobre fins i tot de la mateixa història. Quan veig aquests films sempre evoco els clàssics dels gènere i en aquests cas de super herois. Aquests mostren l'esperit del personatge sense els lligams de l'espectacularitat. Us deixo un trailer del meu favorit del gènere:




Parlem d'Italian Spiderman, un film italià de 1964 dirigit per Gianfranco Gatti i protagonitzat per l'estrella del porno Franco Franchetti. Es tracta d'una història fresca i divertida on l'home aranya prescindeix de la malla "marcopaqueti". La bellesa de l'època estereotipada per Franco Franchetti (amb bigoti) va acompanyada d'un aconseguit grup de dolents que el mateix trailer ens mostra. És una llàstima no poder gaudir de tota la pel·lícula.

Per acabar, dos clàssics més, en aquest cas del cinema indi (curiós superman de blau cel i amb immillorables efectes especials ballant amb una prou maca spiderwoman) i del cinema turc (estil Victor Mature)




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails