Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

viernes, 8 de febrero de 2008

Més alt que un Sant Pau

L'amic Ferran Saumell ens ha remès una estimable col·laboració que em sento prou cofoi de penjar en aquest blog:

Us imagineu esmaixar en una cistella de bàsquet, reglamentària, sense haver de saltar?
No cal que us ho imagineu més, mireu aquest vídeo de un jugador universitari nord-americà capaç de fer-ho:





El seu nom, Kenny George, juga a la lliga universitària amb la UNC Asheville, pesa 163 quilos i té una estatura de 2,31 metres!!!!
Amb aquesta carta de presentació no és d’estranyar que els seus referents basquetbolítics siguin el romanès Gheorghe Muressan o el sudanès Manute Bol, dos exjugadors que també passaven els 2,30.
Són pocs els que creuen que pugui arribar a la NBA, la lliga professional nord-americana, ja que el consideren molt lent. Gran taponador, rebotejador i difícil de parar al costat de l’anella com Bol i Muresan, però la transició més lenta de tota la NCAA.
Altres qüestionen la seva salut, com Muresan o Roberto Dueñas, la seva estatura es deguda a un desordre de la glàndula pituïtària, que genera una excessiva secreció d’hormona del creixement i produeix gegantisme, però ell assegura que passa totes les revisions del seu endocrinòleg sense problemes. Però el més greu és que moure un cos de 2,31 i 163 quilos, castiga les articulacions, en el seu cas, els genolls, un dels quals ha tingut de ser operat en dues ocasions.
Per si un cas el món de la cistella no acabi de funcionar, li agradaria fer una pel·lícula (un altre tret amb comú amb Muresan, que va rodar Mi Gigante juntament amb Billy Cristal), de moment les seves esmaixades ja han tingut 2,5 milions de visites al youtube.
Article extret de la Vanguardia del 7 de febrer de 2008.

Vull agrair al Ferran aquest magnífic article i recordar-vos que entre els jugadors esmenats s'ha oblidat d'un altre mite de la NBA: Mark Eaton, 2,24 m., que no només va jugar a un dels millors equips de la NBA sinó que també va aconseguir grans fites en l'àmbit personal (escollit dues vegades millor defensor i una vegada All Star).També, ara si finalitzo, dir que Huertas va fer un gran partit contra el Barça però que millor els aniria, als de Badalona, si el gran Aito hagués estat més intel·ligent i se l'hagués quedat a la Penya en lloc del mediocre (i americà) Mallet...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails