Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

viernes, 14 de marzo de 2008

MCLAN: Sala Bikini (7/3/2008)

El mediàtic Jordi Crespo ens fa arribar la crónica del concert de MCLAN a la Sala Bikini:

Després de tres anys de silenci discogràfic, Mclan tornaven a Barcelona per presentar el seu nou treball “Memorias de un espantapajaros”, i realment hi havia espectació, doncs la Sala Bikini va penjar el cartell de “Sold Out” uns dies abans de l’actuació.

Per qui no hagi escoltat el nou disc, Mclan ha fet un gran canvi. Del rock guitarrer i l’estil dels Black Crowes, han passat a una música més intimista, i tothom tenia una certa sensació de “que passarà?”.
Els neguits van marxar ràpid quan el grup va sortir, i tot i que les dos primeres cançons van tenir certs problemes tècnics, aviat es van guanyar al públic, sobretot amb els vells èxits com “Filosofía Barata”, “Llamando a la Tierra” o “Carolina”.

I és que realment del nou disc van tocar només 5 cançons, de les cuals van destacar “Roto por dentro” (el primer single) i “Inmigrante” (cançó nostàlgica basada en el Raval de Barcelona). La resta va ser el rock sudeny habitual en ells... acabant en un terratrèmol de música, quan el seu productor Carlos Raya es va afegir amb la seva guitarra.

En definitiva va ser un bon concert, encara que queda el dubte és: “i si haguéssin interpretat l’últim disc en la seva totalitat?”. No hi ha resposta, tot i que potser la trobarem el dia 10 de juliol (fan de teloners de Ben Harper a l’Olímpic de Badalona) o el dia 30 d’octubre (tornaran a Barcelona per tocar al Razzmatazz).

(Jordi Crespo - embolica que fa bloc - Sala Bikini)



Vincula desde tu Blog este Post!

1 comentario:

  1. felicitats jordi per la crónica i per la grabació de m-clan,són uns cracks i vist el directe que tenen no em perdo el concert de razzmatazz.salutacions.

    ResponderEliminar

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails