Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

miércoles, 12 de marzo de 2008

NBA Planet!!!!!

Tornem a gaudir de la col·laboració de l'expert en basket Ferran Saumell (agraïm aquest article que ens deixa):

Aquesta vegada us parlaré de l’escàndol que ha generat en el si de la “moral americana” unes fotos picants on les protagonistes són unes animadores “cheerleaders” de Sacramento Kings.



La franquícia, no passa per un dels seus millors moments esportius, però tot i això els seus propietaris, els germans Malooff, van organitzar una festa a las Vegas en un hotel de la seva propietat on van convidar part de l’staff i jugadors de la franquícia i, evidentment, les pertinents animadores.
Aprofitant l’estància a l’hotel, les noies van aprofitar per fer-se diferents fotografies bevent alcohol i en clares actituds provocatives, algunes d’elles amb les samarretes oficials de Sacramento.
Tot i que hauria pogut passar desapercebut, ha pres ressò nacional als EE.UU. al penjar-se les fotos a Internet a l’abast de tothom, inclús ha estat notícia als programes esportius.
Actualment s’ha obert un expedient a les noies identificades tot i que els Kings encara no han pres cap decisió en ferm.





Segurament acabin sent acomiadades, però veient el nivell de les noies, “proposicions laborals indecents” segur que no els hi falten!!!!!

(Ferran Saumell - Embolica que fa fort - sofà de casa)

Vincula desde tu Blog este Post!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails