Seguidor@s de Embolica (Hazte seguidor/a)

jueves, 18 de septiembre de 2014

Conciertando: Atzucac de Adrià Puntí

Más o menos cuando voy a un concierto lo hago con "los deberes hechos", es decir en gran medida sé lo que me voy a encontrar.

Claro que hay veces que eso no ocurre y la música me sorprende, ya sea para bien o para mal.

En este caso me quedo con las sensaciones positivas de esos momentos por descubrir.

Y tal es el caso del concierto de Adrià Puntí en la barcelonesa sala Barts el pasado mes de julio.

Iba con una idea preconcebida y  se cumplieron las expectativas, esperaba momentos "raros" con otros más guitarreros, y uno de estos fue ele tema Atzucac, que os muestro a continuación:






Sota una cabra hi ha un cornut escanyolit sense banyes estabornit tot somicant, qui sap on les hi han serrades. Oh, déu meu, torna el vent boig ombra de fang, trucs de cucanya. deix d'hora blava i no és l'estiu, ungles brutes, mots i torraines, sang... kikirikiii i no és l'abril, guirigalls i sargantanes kikirikiii i no és l'abril, guirigalls i sargantanes tot és tou un pelegrí atacant la verge en un desert, un tuareg tocant la flauta a soles, atrofiat pels mots. Torna el vent boig, torna el vent boig torna el vent... nius de serpents, cucs fent la becaina, ulles de puça tot filant el fi un escorpí ben boig, sense el fibló és ben mort, oh.... kikirikiii i no és l'abril, guirigalls i sargantanes un pintor signant desastre, pessimista amb ull, un tuareg tocant la flauta a soles, atrofiat pels mots. Torna el vent boig, el vent boig, torna'l ben boig...

2 comentarios:

Diu la teva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails